Menu Sluiten

Industriele Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Informatie over industriele nieuwbouw in Belgie en Limburg.

Industriele nieuwbouw en nieuwbouw zijn een belangrijke bedrijfssector in België.

Het hoofddoel van industriele nieuwbouw is het bouwen van een commercieel gebouw en dit vervolgens te verkopen voor een hogere prijs dan de prijs die nodig is voor de bouw ervan. Zij rekenen een ontwikkelingsvergoeding plus een planbeoordelingsvergoeding en een vergoeding voor bouwwerkzaamheden.

.

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriele nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriele Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele nieuwbouw

wie is geschiedenis projecten referenties contacteer ons welkom op de website van algemene bouwonderneming ren warson nv sinds is algemene bouwonderneming ren warson nv actief op het gebied van nieuwbouw onderhoud restauratie en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Specialiteiten van ons bedrijf zijn verder betonwerken verwarming en sanitair las en constructiewerken en industrile technieken. Kantoor en werkplaats bevinden zich op de industriezone teutelberg meerkensstraat te dilsenstokkem b industriele nieuwbouw raming aanvragen Nieuwbouw restauraties betonwerken verwarming en sanitair las en constructiewerken industrile technieken copy algemene bouwonderneming ren warson nv meerkensstraat dilsenstokkem belgi t f email renewarsonskynet.be sitemap disclaimer powered by greybox webdesign .

amerstraat aarschot info.cleanblinkgmail.com home zakelijk particulier nieuwbouw ramenwasser privacy policy contact nl fr en clean blink voor een professionele schoonmaak in aarschot en omstreken contacteer ons schoonmaakbedrijf voor particulieren en professionals in aarschot als schoonmaakbedrijf in aarschot staan we steeds garant voor een professionele schoonmaak. We doen dit zowel voor particulieren als bedrijven in aarschot en omstreken. We maken niet alleen woningen schoon maar ook gemeenschappelijke ruimtes kantoren industrile panden en meer Enige toelichting over industriele nieuwbouw Maar daar eindigen onze schoonmaakdiensten niet we zijn ook uw uitgelezen partner als u een tapijtreiniger zetelreiniger of ramenwasser in aarschot zoekt klassieke schoonmaak in woningen schoonmaakbedrijf voor kantoren ramenw.

Vragen over Industriele nieuwbouw

toggle navigation home particulieren nieuwbouw en renovaties utiliteitsbouw nieuwbouw en renovaties onderhoud en werken in regie over ons vacature contact solliciteer bij mertens n.v. Home vacature wij zoeken medewerkers metser bekister en onderhoud bouw m v samen met jouw collega s werk je mee aan de realisatie van openbare private en industrile bouwwerken in de regio. Je hebt ervaring bent een gemotiveerde enthousiaste werkkracht en jij wilt onze ploeg versterken met jouw kwaliteiten. Wij vragen minstens jaar ervaring in de bouwsector goede kennis van het nederlands in bezit zijn van rijbewijs be wij bieden contract van onbepaalde duur voltijds werk in eigen streek sollicitatieprocedure kandidaten mail.