Menu Sluiten

Ideale Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over ideale vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Ideale Vloeropbouw

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ideale vloeropbouw

bestel al jouw quickstep producten rechtstreeks in de webshop times bel ons op aanbod specialismen services acties nieuws amp events over bouwpunt jobs contactmenu zoekresultaten gezocht op er zijn pagina s gevonden spouwhaak rvs met schroefdraad dunbed extra white split mm kg knauf easyfiller knauf supracem fix knauf sockel sm pro wienerberger porotherm pls met dryfix lijmsysteem webercol plus project webercol primo project muurkap asian blue donkergeschuurd tev muurkap asian blue donkergeschuurd tev w pamesa choice ash tev v foder smoke rect tev delta mono band aluminium tape dpc folie dampscherm accorub isolatiepluggen muurhaak draad spouwhaak recht spouwhaak spouwhaak bouwpunt rvs dunbed spouwhaak bouwpunt galva lento betonlatei stalton sikafloor level v floorgres new beton greige tev bouwpunt impregneermiddel bouwpunt uitbloeiverwijderaar poutrel heb poutrel hea lijzer gegalvaniseerd chapenetten betonijzer murfor compact murfor betonnetten ijzeren afstandhouder bouwfolie aardingslus eurothane g utherm roof b grindstabilisatiemat eccogravel zebra sp.

doorgaan naar inhoud home chape vloerisolatie contact menu home chape vloerisolatie contact wittesaele joan vloerisolatie chape wittesaele joan heeft jaar ervaring met vloerisolatie. De chapevrachtwagen staat paraat voor elk nieuwbouw of renovatieproject in de wijde omstreken van zarren in westvlaanderen of oostvlaanderen ideale vloeropbouw voor uw firma op maat De volautomatische vrachtwagen pompt rechtstreeks op de te vloeren verdieping binnen n buiten. Als meewerkende zaakvoerder bouwde wittesaele joan een gedreven team rondom zich en bouwde hij een bedrijf uit met moderne uitrusting. Deze chapist is voorzien om uw vloerisolatie spuiten chapewerken perfect uit te voeren. Hij heeft praktische ervaring met verschillende vloerisolaties n met de vele factoren om mee rekening te houden bij uw keuze. Contacteer ons gratis offerte in detail na plaatsbezoek. Vloerisolatie staat in verhouding tot de te behalen hoogte van de vloeropbouw de constructie van de draagvloer en de ewaarden van uw pand. Bij akoestisch isoleren plaatsen we de dekvloer zwevend om contactgeluid te vo.

Het domein van Ideale vloeropbouw

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home nieuwe rensonvestiging gesoleerd met betopor nieuwe rensonvestiging gesoleerd met betopor met het gloednieuwe outdoor experience center kiest renson er bewust voor om de productie van z n outdoorgamma lokaal te houden. Ook bij de bouw van de site werd veel aandacht besteed aan lokaal en duurzaam Het voorruitzicht van ideale vloeropbouw Net daarom ging renson met betopor in zee voor zowel de vloer als plat dakisolatie. Renson is een toonaangevend familiebedrijf op vlak van ventilatie zonwering en outdoor living . Het is hun missie om iedereen gezond en aangenaam te laten leven en dat zowel binnen als buiten. Voor hun buitenafdeling werd een gloednieuwe site gebouwd die plaats biedt aan zowel de productieafdeling ka.