Menu Sluiten

Fabriekshal Renoveren

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over fabriekshal renoveren kijk dan vlug op https://www.axor.be | Fabriekshal Renoveren

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fabriekshal renoveren

werken smart wonen comfort beleven experience home over ons domica in de media blog contact contacteer ons contacteer ons menu klassevol uitvaartcentrum gaandeweg intelligente flexibiliteit bij uitvaartcentrum moyson werd er gekozen om te werken met een knx systeem als basis van de systeemintegratie fabriekshal renoveren offerte aanvragen Zo kunnen verschillende scenes opg … Lees meer innovatie in huisartsenpraktijk sinicare patieumlnt op de eerste plaats zowel tijdens ontwerp als uitvoering werd alles in het werk gesteld om het de patieumlnten zo aangenaam mogelijk te maken. Bij het betrede … Lees meer domica integreert knxsysteem in showroom relex in de showroom kantoorruimte en fabriekshal van relex is alle knxautomatisering naadloos geiumlntegreerd in de omgeving Belangstelling i n fabriekshal renoveren Relex ontwe.

.

Meer info over Fabriekshal renoveren

.