Menu Sluiten

Expert Industriebouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over expert industriebouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Expert Industriebouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert industriebouw

home over ons projecten contact like our facebook page over jan abbeloos hello over ons hoe energiebewust movies over ons graag stel ik me even voor ik ben jan abbeloos deg en studeerde af als ingenieurarchitect aan de kuleuven in . Later volgde ik een opleiding expert onroerende goederen en behaalde in het label energie bewust architect . Na enkele jaren stage begon ik mijn eigen kantoor dat intussen uitgebreid werd met een tal medewerkers. Na bijna jaar ervaring blik ik terug op opdrachten van uiteenlopende aard particuliere woningbouw talrijke nieuwbouwwoningen vernieuwbouw hoeves renovaties en restauraties in de brugse binnenstad verbouwen van rijwoningen …. kantoor en industriebouw commercieumlle gebouwen restaurants apotheken welnesscentra winkels …. sociale woningbouw ocmw … werken van hogere technische aard tankstations weegbruggen loodsen … appartementsgebouwen interieur amp verlichting stabiliteitsstudies van gebouwen in opdracht van architecten aannemers .

menu home hulsbosch activiteiten werkwijze realisaties afspraak contact hulsbosch bouwbedrijf expert in industriebouw in limburg als expert in hallenbouw heeft hulsbosch bouwbedrijf een ruime expertise opgebouwd in industriebouw in limburg zowel in nederland als belgi. Wijontwerpen en bouwenhoogwaardige industrile gebouwen voor mkb en kmorsquos. Ons aanbod is ruim opslagloodsen magazijnen werkplaatsen showrooms productiehallen garagebedrijven en apkstations expert industriebouw prijs aanvragen Industriebouw in limburg aan concurrerende prijzen voor de eigenaar die zelf beslist over zijn middelen of de verantwoordelijke bedrijfsleider die zaken wil doen met een betrouwbaar ensolvabel bouwbedrijfzijn wij de ideale partij. Hulsbosch staat voorstevig gebouwd amp scherp geprijsd wij realiseren geen onpraktische en onbetaalbare industriebouw maar maken samen met u een realistisch plan op. Onze experts in industriebouw voor regio limburg bekijken samen met u wat uw wensen zijn de bestemming het budget … n voor n vragen die wij snel kunnen .

Informatie over Expert industriebouw

multifoil linqtapes antidusttape english franais nederlands call or send us an email home producten mogelijkheden coating contact varitape is erg ervaren en gespecialiseerd in hoogtechnologische coating technieken. We beschikken over een uitgebreide selectie van standaardoplossingen maar ook over de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Dankzij onze meticuleuze coating die gebeurt aan de hand van uw specifieke eisen kleinere productiehoeveelheden en gespecialiseerde kennis betekenen we een verschil voor onze klanten. Transfer tape onze transfertape is bedoeld om grafische elementen op bepaalde ondergronden aan te brengen. Afhankelijk van de substraatproductiemethode kunnen wij u advies geven over welke soort tape of lijm het meest geschikt is voor uw applicatie heb je belangstelling in expert industriebouw Zelfklevende strips deze tapes worden voornamelijk gebruikt voor ruwe en of oneffen oppervlakken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en creren een.