Menu Sluiten

Eindchape Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over eindchape vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eindchape Vloer

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eindchape vloer

home algemene chapewerken thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie contact onze vloer en chapewerken zullen u niet onberoerd laten alle chapewerken perfect geplaatst u bent bezig met de bouw of renovatie van uw woning en u zoekt iemand voor professionele chapewerken in eernegem of omgeving klop dan zeker en vast eens aan bij luc vanbossel eindchape vloer gespecialiseerde bedrijven Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons in goede handen. Snellere droogtijd chape kan gezien worden als de drager van uw vloerafwerking. Zo worden linoleum vast tapijt en parket pas geplaatst als de eindchape helemaal is uitgedroogd. Per centimeter chapedikte moet er ongeveer eacuteeacuten week droogtijd worden gerespecteerd. Laat voor alle zekerheid nog een dieptevochtmeting uitvoeren door .

diensten realisaties over ons leveranciers contact more roger davy onze diensten chape amp isolatiewerken chape is een mengsel van zand cement en water dat zich bevindt tussen de draagvloer bijv. Betonwelfsels en de vloerbedekking zoals tegels en parket. Afhankelijk van de plaats en de verdieping worden er verschillende soorten chape gebruikt. Een uitvullingschape is een chapelaag met als doel een vlakke ondergrond te bekomen. Leidingen kunnen in de uitvullingschape worden weggewerkt Ons voorstel over eindchape vloer Een eindchape is zoals het woord doet vermoeden de chapelaag waarop de vloerbedekking wordt aangebracht. Dit kan rechtstreeks in de chape door de vloerder of na het uitdrogen. Belangrijk om weten is dat vooral bij.

Wat je wil weten over Eindchape vloer

chapewerken home producten prijzen premies contact chapewerken purplus van leuffelen home producten prijzen premies contact chapewerken al sinds een vaste waarde in de bouwwereld chapewerken van leuffelen chapewerken van leuffelen is reeds jaar en dag bekend in de provincie antwerpen. Kwaliteit en persoonlijke service zijn de belangrijkste troeven van dit familiebedrijf. Omdat er naast de traditionele isolatiemortels die door chapewerken van leuffelen worden geleverd veel vraag was naar pur vloerisolatie werd purplus in het leven geroepen. Wenst u n uitvoerder voor uw vloerisolatie en uw chapwerken dan bent u bij ons aan het juiste adres contacteer ons voor een vrijblijvende offerte wat is chape traditionele chape wordt ook wel eens dekvloer of ondervloer genoemd. … Lees meer soorten chape isolerende chape uitvullingschape eindchape… Lees meer opties randisolatie verschillende soorten bewapening geluidsisolatie… Lees meer contact voor alle informatie m.b.t. Chapewerken kan u vrijblijvend contact opnem.