Menu Sluiten

Diensten Staalskeletbouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over diensten staalskeletbouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Diensten Staalskeletbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten staalskeletbouw

deze site is ontworpen met de .com website builder. Maak je website vandaag nog.nu beginnen infovyd.be visualize your dreams proud member of cadgroup get in touch visualize your dreams meer dan een tekenbureau wilt u bouwkundige dienstverlening als een totaalconcept laten verwerken dan bent u bij vyd op het juiste adres u kunt zich als architect concentreren op de corebusiness van uw vak terwijl wij uw bouwkundig tekenwerk opvolgen. Of wilt u la carte diensten bestellen per project afzonderlijk wij beheersen een groot gamma aan software amp applicaties die u zelf ook kent. Voor demo s en vrijblijvend gesprek kan u ons steeds bereiken. U vindt ons portfolio op onze facebookpagina rechts bovenaan de website. Wij zijn ook te vinden op tekenbureauinfo.be via de link hieronder diensten staalskeletbouw lijst Learn more meer dan een tekenbureau vyd is een meer dan een bouwtechnisch teken en servicebureau. Wij .

home over ons ons aanbod staalskeletbouw realisaties contact professionelen bouwonderneming nieuws privacybeleid passie voor metaal ontdek hier ons aanbod contacteer ons neem ons privacybeleid door via het privacybeleid in hamme zorgt metaalconstructie de clercq ervoor dat al uw gegevens veilig zijn. Wij hechten veel belang aan uw privacy en delen daarom geen gegevens van klanten bezoekers prospecten met derden. Geen verwerking wanneer u contact met ons opneemt via de website verzamelen we uw identificatiegegevens i.e. Voornaam achternaam bedrijfsnaam ondernemingsnummer emailadres telefoonnummer en postcode en uw bericht. Wij geven u hierbij de volgende garanties uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken om de door u gewenste dienstverlening te realiseren de verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde en voorno.

Kundigheid over Diensten staalskeletbouw

overslaan en naar de inhoud gaan projecten diensten skeletbouw timmerwerken epdm mastersystems totaalprojecten dakconstructies tuinhuizen over ons quicksteel mastersystems contact quicksteel staalskeletbouw eind mei werden we officiel erkend als quicksteel aannemer. Stalen frames die op voorhand voorbereid worden in het atelier geleverd worden op de werf en die meteen geplaatst kunnen worden wenst u meer informatie over diensten staalskeletbouw Zelfde voordelen van houtskeletbouw zonder de nadelen. Als je aan groen bouwen denkt denk dan zeker quicksteel voordelen van staalskeletbouw geloof het of niet staalskeletbouw is milieugericht en stelt zich met gemak op de eerste plaats wat betreft groene bouwkeuze . Vanaf moeten we met zijn allen bouwen volgens het benprincipe bijnaenergieneutraal en dit zowel in vlaanderen als in heel europa. Het staal die gebrui.