Menu Sluiten

Circulariteit Gebouw Vergelijken

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over circulariteit gebouw vergelijken kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Circulariteit Gebouw Vergelijken

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Circulariteit gebouw vergelijken

menu hoe kunnen we je helpen of sinds wij van houbenhouben zijn grondleggersgrondleggers die bouwenbouwen aan morgenmorgen wij van houbenhouben over houben groep houben kwaliteit en veiligheid zijn grondleggersgrondleggers werken bij houben vacatures die bouwenbouwen bouwteam referenties sectoren aan morgenmorgen toekomstvisie bim lean tco blog contact de werken stoppen de kosten niet tijden veranderen. Energiekosten stijgen. Bouweisen worden strenger. Door vooraf slim na te denken over het concept van een gebouw voorkomen we dat het de kosten opstapelt door de jaren heen. Voorlopers in tco total cost of ownership is niets nieuws circulariteit gebouw vergelijken maatwerk Veranderingsgericht bouwen maakt al lange tijd deel uit van onze visie. Maar elk jaar opnieuw zien nieuwe ideen en producten het levenslicht om de langetermijnskost van een gebouw onderhoud energie circulariteit te minimaliseren zonder dat de bouwheer inboet aan comfort. Een flexibel gebouw heeft bovendien ook een zeer positief effect op een latere doorverkoopwaarde. Het ubeneffect .

franais nederlands volg ons op home over ons diensten advies ste lijns advies bouwfysische simulaties ccalc circulair bouwen daglichtsimulaties duurzaam materiaalbeheer duurzaam waterbeheer duurzaamheid meten duurzame energie dynamische gebouwsimulaties energieconceptstudie epb haalbaarheidsstudie klimaatneutraal bouwen kostenbatenanalyse opleidingen phpp audits comfortmeting conditiestaatmeting globale audit grootverbruikers milieuvergunning potentieelscans thema audit verplichte audit volgens richtlijn energiezuinige technieken ontwerp aanbesteding werfopvolging oplevering commissioning energiebeheer energiemonitoring meetcampagnes energiezorg referenties actueel jobs contact ccalc evaluatietool voor de circulariteit van gebouwen cenergie ontwikkelde ccalc een evaluatietool om op basis van kwantitatieve en kwalitatieve informatie de circulariteit van een gebouw te meten en. te vergelijken met andere gebouwen Wat omvat circulariteit gebouw vergelijken We focussen hierbij op het materiaalgebruik de mate van aanpasbaarheid en .

Het terrein van Circulariteit gebouw vergelijken

.