Menu Sluiten

Circulaire Bouweconomie

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over circulaire bouweconomie kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Circulaire Bouweconomie

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Circulaire bouweconomie

inspiratie startpagina activiteiten circulair nieuws contact jobs back inspiratie overzicht inspiratieboeken back bouw buitenschrijnwerk interieur clt houtbouw back media inspiratie inspiratie overzicht inspiratieboeken startpagina activiteiten bouw buitenschrijnwerk interieur clt houtbouw circulair nieuws media contactjobs consortium kamp circulair bouwt circulair niet morgen vandaag al beneens en zonen bvba the engineering network ten bvba vlaamse instelling voor technologisch onderzoek vito nv strength bvba muurtuin bvba tenerga energy services bvba west architectuur bvba wij bouwen kamp circulair bekijk de ontwerpschetsen hieronder. Het doel in een circulaire bouweconomie worden producten en materialen zoveel mogelijk hergebruikt en het restafval geminimaliseerd. We onderscheiden drie hoofdprincipes veranderingsgericht veranderingsgericht ontwerpen en bouwen is een ontwerp en bouwstrategie die er van uitgaat dat de noden en wensen van gebruikers en de maatschappij zullen blijven veranderen circulaire bouweconomie zijn vaak veelgevraagd Het doel is dan o.

skip to main content ennlfr home diensten projecten ons team nieuws contact boproadvisers academy is bopro een duurzame onderneming duurzaam ontwikkelen zit in het bloed van bopro bopro heeft algemenexadoelstellingen voor duurzame ontwikkeling geselecteerd op basis van haar materialiteitsmatrix. Deze matrix is gebaseerd op gesprekken met onze stakeholders. Met het vastleggen van onze eigen algemene doelstellingen engageren we ons zowel intern binnen organisatie als extern op niveau van de projecten waar wij aan deelnemen om steeds voor duurzaamheid te kiezen. Bij bopro weten we als geen ander dat we deels door de projecten die we beheren op lange termijn het verschil kunnen maken wenst u meer informatie over circulaire bouweconomie Op basis van de materialiteitsmatrix heeft bopro bepaald dat ze een bijdrage kan leveren aan de volgende doelstellingen xa .xaduurzame steden en gemeenschappen op projectniveau integreren we duurzaam ontwerp van in het begin in het masterplan. Dit doen we met een werkwijze die wij hiervoor speciaal ontwikkeld.

Meer info over Circulaire bouweconomie

overslaan en naar de algemene inhoud gaan pixii onafhankelijk kennisplatform energieneutraal en circulair bouwen opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons login online opleidingen aanbod op zoek naar begeleiding vorming certificatie onderzoek of tools ontdek verruim je kennis en laat je inspireren door voorbeeldprojecten bouwpartners ontdek onze leden en treed toe tot ons kennisplatform energieneutraal bouwen kennisplatform energieneutraal bouwen binnen de transitie naar een duurzame samenleving helptpixii als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel innovatie informatie en netwerking als op de werf. Kwaliteit in kennis en praktijk dus.voor en samen met onze partners en leden. .viewsslideshowslide class viewsslideshow.