Menu Sluiten

Circulair Materiaal

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over circulair materiaal kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Circulair Materiaal

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Circulair materiaal

op zoek naar douchebak opleiding coach ikea werkblad mbo opleiding professioneel coach opleiding coach utrecht opleiding tot coach utrecht coach in de zorg opleiding hp douchebak douchebak kiezen materialen en formaten. Hou rekening met het feit dat stukjes email kunnen afbreken wanneer er een hard object van grote hoogte op valt circulair materiaal met korting Bij een douchebak in staal moet je dus opletten wanneer je een schaar scheermesje of nagelknipper gebruikt. Douchebak in composiet. Douchebak ruim douchebakken sanispecials.nl. Douchebak afmetingen zijn variabel. Douchebak afmetingen zijn gebonden aan de opties die je hebt in jouw badkamer. Kom je er zelf niet uit neem dan zeker even contact op met sanispecials. Wij leveren dan een douchebak op maat voor je. Badkamer livios. Background. Layer . We lijsten ze voor je op. Interieur trends en nieuwigheden. Ontdek welke interieurtrends dit jaar doorbreken en welke nieuwe producten er op de markt komen. Van een sprekende keuken tot een betoneffect in je douche. Gratis brochure desco nobili kraanwerk. Vraag en.

overslaan en naar de inhoud gaan u bent hier home nieuws nl menu aquafin bouwt duurzame campus in aartselaar gedaan met de traditionele kantooromgeving met landschapsbureaus dat enkel toegankelijk is voor het eigen personeel en op slot gaat na de werkuren. Een bedrijf zoals waterzuiveraar aquafin dat maatschappelijk verantwoord onderneemt wil zijn rol in de maatschappij nog verder uitdiepen en met zijn nieuwe hoofdkantoor een voorbeeld stellen. Aquafin verbouwt momenteel zijn hoofdzetel in aartselaar. Dat het meer dan een gewone renovatie van stenen is blijkt uit de ambitie van het bedrijf Enige toelichting over circulair materiaal Op de site aan de dijkstraat herrijst tegen de zomer van een duurzame campus een moderne werkomgeving voor zijn medewerkers waar het hybride werken centraal staat een aangename ontmoetingsplek waar partners en externen ook na de werkuren meer dan welkom zijn een duurzaam gebouw dat wordt opgetrokken volgens de principes van circulair bouwen en dat allemaal in een blauwgroene site met aandacht voor ecologie.

Kennisgeving over Circulair materiaal

inspiratie startpagina activiteiten circulair nieuws contact jobs back inspiratie overzicht inspiratieboeken back bouw buitenschrijnwerk interieur clt houtbouw back media inspiratie inspiratie overzicht inspiratieboeken startpagina activiteiten bouw buitenschrijnwerk interieur clt houtbouw circulair nieuws media contactjobs consortium kamp circulair bouwt circulair niet morgen vandaag al beneens en zonen bvba the engineering network ten bvba vlaamse instelling voor technologisch onderzoek vito nv strength bvba muurtuin bvba tenerga energy services bvba west architectuur bvba wij bouwen kamp circulair bekijk de ontwerpschetsen hieronder. Het doel in een circulaire bouweconomie worden producten en materialen zoveel mogelijk hergebruikt en het restafval geminimaliseerd. We onderscheiden drie hoofdprincipes veranderingsgericht veranderingsgericht ontwerpen en bouwen is een ontwerp en bouwstrategie die er van.