Menu Sluiten

Circulair Bouwen

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Vooruitstrevende technologieën met energiebesparing als uitgangspunt

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologieën en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren. Hierdoor zijn we uitgegroeid van een Iers familiebedrijf in bouwproducten tot wereldleider in efficiënt bouwen.

Producten en technologieën voor ieder gebouwsoort:

Ontdek meer over Kingspan in België

Wij zijn ‘s werelds meest toonaangevende leverancier van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector en staan voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow.

Neem contact op

00053010005301

Meer info

tags: Complete Gebouwschil – Totale Gebouwschil – Constructieve Staalproducten – Staalbouw Panelen – Staalframebouw – 

Wenst u meer info over circulair bouwen kijk dan vlug op http://www.kingspanpanels.be | Circulair bouwen komt voor uit de circulaire economie waar het draait om slim gebruik van grondstoffen, producten en goederen waardoor deze oneindig hergebruikt kunnen worden.

Veiligheid | Brandveiligheid | Panelen | Bouw | Brandbeveiliging | 

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over circulair bouwen kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Circulair Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Circulair bouwen

stedenbouw architectuur interieur nieuws over ons jobs contact publicaties pers nieuwsbrief nl en zoeken polo architects polo architects bouwt circulair bij de herbestemming van de silo s en molens van orshoven in leuven bouwt polo architects circulair. De nadruk ligt niet alleen op duurzame materialen en technieken maar ook op flexibiliteit en demonteerbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat een gebouw moeiteloos een tweede leven krijgt circulaire economie in onze huidige wegwerpeconomie importeren we grondstoffen op grote schaal en dumpen hen na gebruik als afval. Het bewustzijn groeit dat dit lineair systeem een eindig verhaal is circulair bouwen zijn zeer gewaardeerd De circulaire economie buigt de lineaire logica om tot een gesloten systeem waarbij verdere uitputting van grondstoffen en groeiende afvalbergen tot het verleden behoren. Centraal staat hierbij he.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan pixii onafhankelijk kennisplatform energieneutraal en circulair bouwen opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons login online opleidingen aanbod op zoek naar begeleiding vorming certificatie onderzoek of tools ontdek verruim je kennis en laat je inspireren door voorbeeldprojecten bouwpartners ontdek onze leden en treed toe tot ons kennisplatform energieneutraal bouwen kennisplatform energieneutraal bouwen binnen de transitie naar een duurzame samenleving helptpixii als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel innovatie informatie en netwerking als op de werf. Kwalite.

Data over Circulair bouwen

over ons nieuws vestigingen jobs contact nl en fr offerte carbstone innovation linkedin materialen technologien diensten home nieuws orbix innoveert met circulair bouwen orbix innoveert met circulair bouwen samen met andere deelnemende publieke en private organisaties gaf orbix op februari de aftrap van de green deal circulair bouwen. Hiermee tonen we ons klimaatengagement niet alleen in woorden maar ook in concrete actie meer dan van onze couitstoot heeft te maken met de materialen die we gebruiken Belangstelling i n circulair bouwen De circulaire economie biedt oplossingen om die impact te verlagen. Voor de bouwsector betekent dit hergebruik en maximale hoogwaardige recyclage van bouwmaterialen focus op veranderingsgericht bouwen.