Menu Sluiten

Bouwwerken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over bouwwerken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Bouwwerken Antwerpen

Schrijnwerk | Interieur | Keuken | Badkamers | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwwerken antwerpen

grote steenweg berchem tel fax tel fax home nieuws contact tecon groep voorstelling bureau vaardigheden referenties vacatures voorstelling bureau raquo kli nteel de sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn en waarop onze ervaring steunt zijn kantoorgebouwen verzorgingssector industrieumlle gebouwen sport amp cultuur renovaties en restauraties woongebouwen openbare gebouwen sociale huisvesting onderwijs milieu vele klanten vertrouwen ons al jaren hun projecten toe en elk jaar worden we geconsulteerd door een aantal nieuwe klanten bouwwerken antwerpen zijn zeer gewaardeerd Wij onderhouden met elke klant een professionele relatie van kwaliteit en wederzijds vertrouwen bij de ontwikkeling van een project op maat en werken altijd aan een samenwerking op langer termijn. Vastgoed investeringsgroepen cofinimmo te brussel intervest te antwerpen eurinpro te strombeekbever flanders invest te aaltert projectontwikkelaars vooruitzicht te antwerpen ibc vastgoed t.

straatsburgbrug antwerpen datum omschrijving maatvoering tijdens bouwwerken aannemers rogiers .

Het terrein van Bouwwerken antwerpen

zoeken naar centrale verwarming antwerpen cv verwarming mazoutexpert installateur centrale verwarming centrale verwarming antwerpen centrale verwarming plaatsen in bestaande woning centrale verwarming plaatsen in bestaande woning kostprijs centrale verwarming plaatsen centrale verwarming leuven centrale verwarming prijzen centrale verwarming antwerpen de haes sanitair en cvinstallaties in edegem regio antwerpen Bekommernis over bouwwerken antwerpen Uw ervaren partner in centrale verwarming sanitair warm water airco en sanitaire oplossingen. Wij zijn een familiebedrijf dat centrale verwarming airco en sanitair aanlegt voor renovatie en nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijven. Al de aangenomen werken worden door onszelf uitgevoerd zonder onderaanneming. Vaillant antwerpen centrale verwarming ielegems. Centrale verwarming deurne. Centrale verwarming wommelg.