Menu Sluiten

Bouwaanvraag Industriele Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over bouwaanvraag industriele nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Bouwaanvraag Industriele Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwaanvraag industriele nieuwbouw

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bestaatuit rijnzand cement zuiver aanmaakwater en hulpstoffen. Een courante manier was vroeger om chappen te versterken aan de hand van glasvezels. isola biedt je een andere nog betereoplossing bluechape. In plaats van glasvezels toe te voegen aan de chape wat trouwens technisch niet meer mag wtcb maken wij gebruik van een toevoeging van een actief element gewonnen.

associated services energie verslaggeving elke bouwaanvraag goedgekeurd na januari dient aan nieuwe regels te voldoen inzake energie prestatie binnenklimaat afgekort epb. De nieuwe regels zijn van toepassing voor zowel de ngezinswoningen als de appartementen en hebben betrekking op isolatie en ventilatie. Scholen hotels restaurants industrile complexen kantoren enz. Moeten aan bijkomende normen voldoen bouwaanvraag industriele nieuwbouw prijs Voordelen van epb en de energieprestatieregelgeving jaarlijkse besparing door een lagere energiefactuur het is aan te raden om eerst te investeren in energiezuinig bouwen of verbouwen omdat die werkzaamheden zeer moeilijk of vrijwel onmogelijk later uit te voeren zijn. De investering in thermische isolatie en energieprestatie is terugverdiend in een vijftal jaar De diversiteit van bouwaanvraag industriele nieuwbouw een gezonde woning met meer comfort door in een woning voldoende verse lucht binnen te brengen en de vervuilde vochtige lucht naar buiten af te voeren schept u een gezonde binnenomgeving met meer comfort. Een gecontroleerde ventilatie loont dus voor de gezondhei.

Het laatste nieuws over Bouwaanvraag industriele nieuwbouw

bpi luxemburg bpi polen nl fr nl en aanbod nieuwbouwprojecten ons aanbod onze referenties contacteer ons wie zijn wij bpi team missie waarden financile inlichtingen obligatie jobs pers contacteer ons bpi real estate versterkt haar aanwezigheid in oudergem met twee nieuwe projecten gepubliceerd op in februari van dit jaar diende bpi real estate een bouwaanvraag in voor twee nieuwe projecten in oudergem serenity valley en pure. Serenity valley voordien serenitas wordt een gemengd nieuwbouwproject met appartementen en een kantorencomplex. Pure omvat de bouw van een woningcomplex met hoogwaardige appartementen en een ruimte voor vrije beroepen. Met deze twee projecten versterkt bpi real estate haar aanwezigheid in de gemeente oudergem en biedt het een antwoord op de vraag naar meer rustig en groen gelegen woningen in brussel. Serenity valley wonen en werken in het groen op een boogscheut van brusselcentrum bpi real estate en architectenbureau.