Menu Sluiten

Betonnetten In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Betonnetten – Betonnetten West Vlaanderen – Bouwstaalnetten – Bouwstaalnetten West Vlaanderen – Betonnetten Met Stekeinden – 

Wenst u meer info over betonnetten in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Betonnetten In Belgie

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betonnetten in belgie

be belgieuml nederland deutschland oumlsterreich schweiz home informatie adverteren contact contact opnemen met gilleman nv klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement. Deze kaart niet meer tonen betonnetten in belgie zijn vaak veelgevraagd Contact naam gilleman nv adres meersbloem leupegem plaats oudenaarde provincie oostvlaanderen telefoon email angillemannv.be website www.gillemannv.be gilleman nv is gespecialiseerd in beton een firma die jaar geleden klein begon dirk gilleman startte met het polieren van garagevloeren al snel werd het gamma uitgebreid met grotere vloeren het personeelsbestand werd ook versterkt er wordt nu met project en ploegleiders gewerkt grote oppervlakken per dag is een optie en dit dankzij een goede organisatie service en kwaliteit staan centraal gespecialiseerde groepen ken.

doorgaan naar inhoud hoofdmenu hoogbuul olen infodbuermans.be vacatures en fr home overslag transport stockage machinepark vacatures over ons contact overslag wij zorgen voor het lossen en laden van uw goederen op allerhande binnenschepen en zeeschepen. Uw overslag in goede handen uw goederen verdienen een vakkundige behandeling. En die vindt u bij ons. Al sinds laden en lossen wij binnen en zeeschepen tot . Ton met zorg en respect. Onze troeven en dus de uwe onze eersteklas service veiligheid en kwaliteit informatie over betonnetten in belgie U vraagt wij staan klaar met een oplossing de klok rond. Alle goederen op elke plaats alle materialen krijgen de aandacht die ze nodig hebben. We laden en lossen bulkgoederen zand grind grond slib kolen veevoeder zout en meststoffen stukgoe.

Vragen over Betonnetten in belgie

menu home diensten binden plooien knippen realisaties ontact knippen plooien binden tot korven contacteer ons of bel diensten fedri bindwerk gaat voor u aan de slag met uw betonijzer zodat u probleemloos uw project kunt gaan afwerken met gewapend beton.gewapend beton wordt op verschillende manieren toegepast in de bouw. Denk maar aan funderingen vloeren en betonelementen voor wanden. Betonijzer wordt dan vrijwel altijd toegepast. Betonijzer of betonstaal betonijzer of betonstaal zijn eigenlijk matten of netten van metalen dieelkaar kunnen worden gevlochten gebonden of aan elkaar worden gelast. De grootte van de mazen en de dikte en structuur van de staven kunnen verschillen. Het is mogelijk om vooraf gefabriceerde wapening te gebruiken en die tijdens de bouw in het beton te plaatsen.maar betonijzer kan ook al bij het vervaardigen van de betonelementen zelf ingepast worden.tijdens de bouw kunnen betonstaalvlechters ook op de werf aan de wapening werken. Andere toepassingen met betonwapening de toepassing beperkt zich vandaag niet meer tot het louter verster.