Menu Sluiten

Bedrijven Staalskeletbouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over bedrijven staalskeletbouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Bedrijven Staalskeletbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven staalskeletbouw

bessems staalarchitectuur staalskeletwoningen visie een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Ingenieurarchitect johan bessems heeft met een honderdtal projecten inmiddels voldoende ervaring en erkenning verworven met de realisatie van staalskeletwoningen bedrijven staalskeletbouw gratis levering Met een passie voor staal en rationeel bouwen tracht hij als zaakvoerder van het architectuurbureau bessems staalarchitectuur een budgetvriendelijk alternatief te bieden in het hedendaags bouwlandschap. De traditionele bouwmethoden voldoen steeds minder aan de huidige eisen betreffende flexibiliteit en duurzaamheid. Een staalskeletwoning laat de bouwheer .

home over ons ons aanbod staalskeletbouw realisaties contact professionelen bouwonderneming nieuws privacybeleid passie voor metaal ontdek hier ons aanbod contacteer ons bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwonderneming de clercq cvba bouwonderneming bouwon.

De discipline van Bedrijven staalskeletbouw

fr home industrie landbouw hipico realisaties over ons jobs contact facebook instagram linkedin home over ons jobs contact fr industrie landbouw hipico realisaties industrie een industriegebouw aangepast aan de specifieke noden van uw onderneming dat iseen absolute noodzaak om optimaal te werken. Vltrac bohez vervult die crucialebehoefte tot in de puntjes. Snel en efficint. Wij brengen lk industrieel bouwproject toteen goed einde Wat betrachten we met bedrijven staalskeletbouw We zijn gespecialiseerd in staalskeletbouw houten constructies enprefabbeton. Bekijk onze realisaties andere categorien landbouw landbouw hipico hipico samenwerken samen een project realiseren bij elk bouwproject streeft vltrac bohez naar een constructief partnership. Vanaf uw allereerste idee denken wij met u mee. Als aanbieder van totaalprojecten zetten wij uw dromen en wensen binnen uw budget en timing om in een water en winddicht gebouw met functionele en architecturale meerwaarde. Geen kopzorgen. Ontwerp en studie nemen wij voor onze rekening. Geen .