Menu Sluiten

Algemeen Bouwen In Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over algemeen bouwen in antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Algemeen Bouwen In Antwerpen

Keuken | Badkamers | Interieur | Schrijnwerk | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Algemeen bouwen in antwerpen

brugstraat maasmechelen infomiyabouw.be volg onze realisaties via snelmenu home over ons diensten realisaties contact offerte diensten ruwbouw wind en waterdicht sleutel op de deur realisaties nieuwbouw maasmechelen ob nieuwbouw maasmechelen ob nieuwbouw bilzen ob nieuwbouw riemst ob nieuwbouw beringen ob nieuwbouw beringen hob nieuwbouw peer hob nieuwbouw houthalen ob nieuwbouw antwerpen deurne nieuwbouw riemst vroenhoven ob nieuwbouw houthalen ob nieuwbouw maasmechelen ob alle rechten voorbehouden algemeen bouwen in antwerpen rendeert op korte termijn Copyright copy miya bouw algemeen bouwbedrijf in maasmechelen. Webdesign door .

skip to content main menu home team materies contact vacatures het kantoor mag thans als n van de specialisten worden beschouwd in het aansprakelijksheids en verzekeringsrecht. In richtte rudi vermeiren het advocatenkantoor rudi vermeiren op en vestigde zich in mortsel. Later verhuisde het kantoor naar antwerpen. In juli werd het kantoor omgevormd tot vermeiren advocaten en verhuisde naar de huidige locatie aan de amerikalei te antwerpen nabij het gerechtsgebouw aan de bolivarplaats. Het kantoor mag thans als n van de specialisten worden beschouwd in het aansprakelijkheids en verzekeringsrecht. Vanuit een omvangrijke expertise in het algemeen aansprakelijkheidsrecht ontwikkelde het kantoor zich verder binnen het medisch aansprakelijkheidsre.

Bericht over Algemeen bouwen in antwerpen

wie we zijn portfolio wedstrijden media nieuws contact antwerpen gebouw i universiteit antwerpen campus middelheim het gebouw bestemd voor het algemeen beheer van universiteit antwerpen departementen ict en infrastructuur maakt een architecturale parenthese tussen de directeurswoning van de oud koloniale school en het modernistisch torengebouw van het algemeen ziekenhuis middelheim van renaat braem . Het sobere volume wordt gekenmerkt door een groter overdekte buitengaanderij die aansluit op een nieuw aangelegd campusplein. Het gebouw omvat ontmoetingsruimtes met veel aandacht voor natuurlijke lichtinval flexibele werkplekken en vergaderruimtes. In de kern van het gebouw is een beveiligde serverruimte voorzien. Kunst maakt een wezenlijk onderdeel uit van het gebouw bent u geïnteresseerd in de prijs van algemeen bouwen in antwerpen Zo zijn er in de centrale ontmoetingsruimtes drie monumentale plafondtekeningen van christine deboosere en martin baeyens . In de gaanderij is een conceptueel werk van arne quinze gentegreerd. Winnend project offertevraag op europees niveau bouwplaats middelheimlaan b antwerpen opd.