Menu Sluiten

Advies Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over advies vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Advies Vloeropbouw

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies vloeropbouw

home producten referenties diensten voordelen contact home producten referenties diensten voordelen contact jobs faq u bent hier home producten nat systeem profi profivloerverwarming nat systeem ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Elke vloerafwerking mogelijk. Het profi vloerverwarmingssysteem is een nat systeem dat veelal wordt toegepast bij plaatsing op een isolerende chape of gespoten purisolatie advies vloeropbouw vlug rendement Bij vloerverwarming in het profisysteem worden de kunststof systeemprofielen met speciale prikbeugels vastgemaakt op de isolatie. In deze profielen klikken we vervolgens de vloerverwarmingsleidingen vast. Toepassingen profi is een lagetemperatuursysteem voor het verwarmen eacuten koelen van vloeren en oppervlakten binnen en bui.

vacatures emailprotected toggle navigation wat doen we vloerisolatie chapewerken wanden vloerbekleding bouwmarkt met advies realisaties wie zijn we nieuws contact afspraak maken vloerisolatie akp keulenvloerisolatie vloerisolatie op zoek naar een prachtige vloer die jouw droomhuis ook het nodige comfort biedt dan ben je bij akp keulen aan het juiste adres we hebben een ruim assortiment aan thermische en akoestische vloerisolatie zowel gespoten als in plaatvorm. We werken steeds met isolatiematerialen van de hoogste kwaliteit. Thermische vloerisolatie pur gespoten de pur wordt direct op het betreffende oppervlak gespoten bekijk ons scala van advies vloeropbouw Alle hoekjes en kantjes worden op deze manier makkelijk en snel afgeslo.

Data over Advies vloeropbouw

infovloertegelwerkenjulien.be cookie policy home vloeren trappen terrassen wandtegels schouwen nieuwbouw renovatie referenties contact selecteer een pagina vloerwerken julien bvba is gekend voor het leggen van exclusieve vloertegels in exclusieve interieurs. Of het nu gaat om extra grote tegels of mozaeksteentjes je krijgt een afwerking uw interieur waardig ontdek het hier wandtegels mozaek wandtegels zijn gemakkelijk te onderhouden en tevens zeer decoratief. Met wandtegels of mozaeksteentjes kan je jouw badkamer een luxueuze en frisse uitstraling geven. Ontdek het hier sierschouwen tvwanden een sfeervolle haard zal uw interieur pas echt tot zijn recht doen komen in combinatie met een mooie sierschouw. Ontdek het hier nieuwbouw renovatie marc julien is een geregistreerd vloerdersbedrijf. Je kan hier niet alleen voor nieuwbouw terecht. Ook verbouwingswerken worden met grote zorg uitgevoerd. Ontdek het hier trappen een trap is vaak eenblikvangerin jouw woning. Je kiest dan ook best een duurzaam.