Menu Sluiten

Advies C02 Neutraal Bouwen

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over advies c02 neutraal bouwen kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Advies C02 Neutraal Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies c02 neutraal bouwen

skip to content menu locaties ons verhaal sustainability press catering menu menu locaties ons verhaal sustainability press catering bestelling nl en fr nl menu advies c02 neutraal bouwen zijn vaak veelgevraagd nl en fr nl menu locations our story sustainability press catering menu menu locations our story sustainability press catering order now verhaal waarden bowls wijnen menu verhaal waarden bowls wijnen ons verhaal gezonde voeding is k creatief en smaakvol alain coumont oprichter ons verhaal begint in gent belgi bekend als de vegetarische hoofdstad van europa De diversiteit van advies c02 neutraal bouwen In september openden alain en zijn partners een plantaardige en biologische voedsel en natuurlijke wijnbar in een opnieuw uitgevonden eeeuwse apotheek. Vier maanden later opende onze eerste amerikaanse winkel zijn deuren in de upper east side van new york city. Vandaag biedt le botaniste zijn botanische recepten aan op drie locaties in belgi n in gent en twee in brussel en vier locaties in new york city de upper east side soho de upper west side en op het kruispunt van rdstreet en rdavenue. onze .

.

Het domein van Advies c02 neutraal bouwen

.