Menu Sluiten

Aanbouw Veranda Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw veranda antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Veranda Antwerpen

Bouw | Schrijnwerk | Keuken | Interieur | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw veranda antwerpen

vind een klussenieruw zekerhedenhoe werkt het zelf klussenier worden de klussenier uw betrouwbare en veelzijdige vakman. De klussenier aslan dirlik mechelen de klussenier bart veulemans tienen de klussenier bjorn callens deerlijk de klussenier christoph heylen scherpenheuvelzichem de klussenier davy braeckmans niel de klussenier dirk kastelijn wijshagen de klussenier emmanuel vanoost poperinge de klussenier frankie coppens sintniklaas de klussenier geert perquy brugge de klussenier gerry wuestenbergs scherpenheuvel de klussenier gratien de smet laarne de klussenier guumlnther marieumln olmen de klussenier jeroen claus hobokenantwerpen de klussenier johan desmedt hoeilaart de klussenier johan somers aarschot langdorp de klussenier jurgen vlayen destelbergen de klussenier kris vermeir liezele de klussenier marc depraetere hoeilaart de klussenier peter mampaey scherpenheuvelzichem de klussenier robby kerremans puurssintamands de klussenier ruud lahaye riemst de klussenier steven warrens stad antwerpen de klussenier thomas vermeulen .

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij bouwen uw dromen algemene bouwwerken antwerpen bekijk onze bedrijfsvideo aanbouw veranda antwerpen zijn in trek Algemene bouwwerken antwerpen of beter gekend als construmax is een erkend en geregistreerd aannemer. Construmax is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aanbouw en ook renovatiewerken. ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector. Het motto van algemene bouwwerken antwerpen is uw project is onze zorg .met de grootste zorg de nodige expertise engagement en flexibiliteit ondersteunen we u van begin tot eind van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering. Kiezen voor construmax is kiezen voor transparantie als aannemer algemene bouwwerken antwerpen is construmax transparant over de kosten en opleveringsperiode. Duidelijke communicatie als ervaren aannemer algemene bouwwerken antwerpen weet cons.

Berichtgeving over Aanbouw veranda antwerpen

projecten team nieuws publicatie contact menu projecten team nieuws publicatie contact de stapper natuurpunt wil in de kalmthoutse heide een observatietoren bouwen. We maken het observeren op verschillende niveaus mogelijk. Op een licht verhoogde achthoekige sokkel kan men het ven een eerste maal overzien. Gekadreerd door een opening als een schilderij. Een lichte waas hangt over het ven. De contouren zijn niet duidelijk. Maar het eerste daglicht komt er spoedig aan heb je belangstelling in aanbouw veranda antwerpen De toren bestaat om beklommen te worden. De eerste tussenplatformen bieden als beschutte plekken steeds een andere glimp op de omgeving. Een laatste trap brengt je naar het dak van de toren. Open en bloot met een panoramisch zicht. Alle zintuigen worden geprikkeld nu ook de gure wind vrij spel krijgt. Komaan laureaat besloten wedstrijd voor natuurpunt foto s nick claeskens theophiel een appartement uit de jaren met een aantal interessante troefkaarte.