Menu Sluiten

Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw bergruimte antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Keuken | Schrijnwerk | Badkamers | Interieur | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw bergruimte antwerpen

vind de beste offerte voor uw carport bereik tot carport plaatsers in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home carports vraag uw offertes aan welke type carport wilt u laten plaatsen soort carport carport muurcarport terrasoverkapping ander type carport het gewenste materiaal voor uw carport soort materiaal metaal aluminium hout glas steen andere materialen wilt u uw carport zelf plaatsen plaatsing zelf plaatsen laten plaatsen indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straat huisnummer postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik.

menu home over portfolio contact jobs blog delen delen burgerhuis te antwerpen omvorming tot meergezinswoning burgerhuis te antwerpen details sitevan artevelstraat antwerpen projectcodeva bouwheerparticulier timing oppervlakte m budget . Raming statusdefinitief ontwerp kort het betreft de grondige verbouwing van een voormalige methadonkliniek tot een meergezinswoning van wooneenheden en een handelszaak aanbouw bergruimte antwerpen : vind meer info hier Het pand gelegen te antwerpen is tevens opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed bekijk ons aanbod van aanbouw bergruimte antwerpen Balans vs maximalisatie met de verbouwing krijgt het pand een update naar de ste eeuw en wordt het aangepast aan het comfort horende bij een woonhuis. De nieuwe woning zal bestaan uit een gelijk.

Data over Aanbouw bergruimte antwerpen

contacteer ons home dakwerken schrijnwerken gevelbekleding huis renoveren contact privacy policy home dakwerken schrijnwerken gevelbekleding huis renoveren contact vraag uw offerte bel aanbouw woning regio antwerpen heeft u een extra leefruimte kantoor voor thuiswerk of zorgwoning nodig smeets bouwt voor u de woning uit creer extra leef en bergruimte aanbouw uitbreiding van uw woning bijbouw extra ruimte zonder in te grijpen aan het bestaand gebouw opbouw een extra verdieping of uitbreiding van de bovenverdieping uitbreiding poolhouse gardenoffice buitenkeuken zorgwoning in houtskeletbouw hoe u uw woonruimte ook wilt uitbreiden reken bij smeets op advies bij het bouwen inrichten en afwerken van uw woning en uitbreiding levensechte dontwerpen begeleiding bij de keuze van materialen kleuren en uitvoeringen uitvoering en productie op maat in eigen atelier sjoerd smeets zaakvoerder aan het woord het gebruik van hout voor uw woonwensen zorgt voor een duurzame ecologisch verantwoorde.